Vragen? Neem gerust contact met ons op! info@inzichtintechniek.nl

De trainer

Autonoom, onafhankelijk en altijd kritisch. Doet wat nodig is en wat werkt. Een druk bezet mens. Staat altijd open voor nieuwe leuke opdrachten.

Ontwikkelen van technische trainingen en leermiddelen doen we met passie en oog voor detail. 24 jaar ervaring als allround senior technisch trainer. Vakgebieden?

U mag het zeggen

Onze kracht in vogelvlucht:
– snel kunnen schakelen in diverse disciplines;
– een ervaren trainer met twee rechterhanden;
– second opinion op het gebied van voertuigreparatie en APK-vraagstukken;


Doceren met een hoofdletter

Frontaal onderwijs. Pet af,  jas uit en telefoon weg vormen de basis. Vervolgens uitleggen waarom iets geleerd dient te worden. Kunnen we hier geen antwoord op geven dan laten we het weg.  Simpel, wat je vandaag leert kun je morgen gebruiken!

Vervaardigen van opengewerkte modellen

Het vervaardigen van opengewerkte modellen is een specialisme. Kennis van draaien, frezen, lassen, elektrotechniek, besturingstechniek en hydrauliek? Wij beheersen dit specialisme. Er is veel te koop, behalve waar u echt behoefte aan heeft. Veel is gedateerd of laat niet zien wat u belangrijk vindt. Als beroepstechnici denken wij met u mee. Wat beoogt u, wat is belangrijk om te tonen. Op en top betaalbaar maatwerk.

Wilt u als fabrikant uw efficiënte en milieubewuste technologische ontwikkelingen echt laten zien…. laat dan al het plastic en plaatwerk weg en geef inzicht in wat u maakt.

Neem contact op en laat ons meedenken..

Hoe mooi de simulaties en oefenprogramma’s ook zijn, technici willen techniek vasthouden. Hierdoor zullen zij begrijpen en onthouden.

Het openwerken van modellen voor:
– beurzen;
– tentoonstellingen;
– industriële toepassingen;
– marketing doeleinden;
– onderwijskundige toepassingen.